LUCHTZUIVERING

Heeft u last van astma, kortademigheid of allergiën bij en uw kinderen?

Wilt u een extra bescherming tegen het Covid virus?

De Fresh Air luchtzuiveraars halen bijna 100% van bacteriën uit de lucht,

incl. virussen, schimmels, fijnstof en vluchtige organische stoffen.


PUREAIR 500

De Pure Air 500 is ontworpen om de lucht in een kamer of ruimte te zuiveren en elimineertde meeste geuren, maar ook bacteriën, virussen, rook, schimmel, stank van huisdieren enz. Het ontsmet de lucht binnenin de bekleding van meubels, matrassen, kleren in opslag en ook op oppervlakten als een aanrechtblad e.d.De pureAir 1500 transformeert uw ruimte in een continu frisse en schone omgeving en verwijdert schadelijke en luchtverontreinigende stoffen.


Met behulp van geavanceerde technologieën, zoals fotokatalytische oxidatie, actieve stralingskatalyse (ARC®), geactiveerde zuurstof (ozon) en ionisatie, vermindert pureAir 1500 de meeste geuren veroorzaakt door bacteriën, schimmels en meeldauw, evenals andere geuren van huisdieren, koken en roken.

Een klein, gestroomlijnd ontwerp maakt het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en met een handige afstandsbediening kan het zuiveringsniveau eenvoudig worden aangepast.

Ideaal voor huizen of kantoren tot 1500 vierkante meter *.


* Gebaseerd op een gemiddelde plafondhoogte van 8,5 ′ en een open plattegrond en / of aangrenzende kamers voor woningen op één niveau.


Kenmerken:

De PureAir 500 is eenvoudig in te stellen; kies bijv. de ‘continue’ instelling om de lucht constant te reinigen of de ‘burst’ instelling met de automatische timer om van tijd tot tijd het opruimwerk te doen.

Specificaties:

Afmeting: H 229mm x B 159mm x D 159mm

Gewicht: Weight: 737g

Effectief werkzaam gebied: 200-250 m2

Garantie: 1 jaar zonder schade

Input: 100V-240V; 50-60 Hz

Output: 12V DC

Energiegebruik: 10 W

Technologie: Ionisatie met zuurstof activatie en tweelefdige filtratie met ingebouwd HEPA - en koolstoffilter

Naar de shop voor €199 incl. BTW

PUREAIR 50

De Pure Air 50 is een handzame luchtzuiveraar die past in elk stopcontact, bedoelt om luchtjes in kleine ruimtes effectief te verwijderen. Het gebruikt geen chemicaliën maar maakt ozon aan waardoor luchtjes neerslaan en bacteriën worden gedood. Handig voor in de keuken, kelder of garage, maar ook in vochtige warme ruimtes waar schimmels tieren. Kleine muffig ruikende kantoorruimtes frissen ervan op, waardoor het werkplezier toeneemt!

De PureAir 50 is een geweldige oplossing om schone gezonde lucht te creëren in uw auto, camper of boot.

Kenmerken:

Werkt snel en is eenvoudig in te stellen. Heeft aan/uit schakelaar. Geruisloos, zonder filters en zeer licht in gewicht.

Specificaties:

Afmeting: H 108mm x W 89mm x D 251mm

Gewicht: 180g

Instelbaar niveau van luchtzuivering

Effectief werkzaam gebied: 18m2

Garantie: 1 jaar zonder schade


Naar de shop voor €89 incl. BTW

PUREAIR SOLO

De PureAir SOLO is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Het creëert een luchtzuiveringszone van 1.5 meter rondom de nek, mond en neus door de lucht eromheen te ioniseren. Hierdoor zijn bacteriën en virussen in sterk verminderde mate aanwezig in de lucht die u inademt.

Het is licht in gewicht (64 gram), klein in omvang (75 mm hoog en 17 mm dik) en werkt op een oplaadbare lithium batterij.

Kenmerken:

De PureAir SOLO stuwt schonere, frissere lucht in uw ademhalingszone met het ingebouwde platinaplaatje. Daarmee produceert het ionen die vuil, bacteriën, allergenen, virussen en andere schadelijke deeltjes afstoot in de lucht die je inademt.

Specificaties:

Afmetingen: H 75mm x B 49mm x D 17mm

Gewicht: 64g

Accessoires: Nekkoord met klikbevestiging

Garantie: 1 jaar zonder schade

Technologie: Ingebouwd platinum plaatje voor het doden van bacteriën enz.

Ionisatie: produceert 50 miljoen ionen/cc

Ion Wind: 28 meter/minuuit

Energiebron: Oplaadbare lithium batterij

Energieverbruik: 0.2 W

Batterijduur: 28 uur bij 100% oplading

Oplaadtijd: 3-5 Hours via Micro USB plug (bijgeleverd)Naar de shop €149 incl. BTW

PUREAIR FRIDGE

De PureAir FRIDGE werkt op een oplaadbare lithium-ion batterij en slaat door ionisatie ethyleen-gas neer (komt vrij bij het rijpen van groenten en fruit), waardoor het producten langer vers houdt. Het doodt stafylokokken, bacteriën, schimmels en pesticiden en verwijdert nare geurtjes.

Aangedreven door een lithium-ionbatterij en uitgerust met fotosensortechnologie, de PureAir FRIDGE geeft door een LED lampje de status aan van het batterijgebruik en laat een prettig alarmgeluid horen na het openen van de koelkastdeur. De PureAir FRIDGE is eenvoudig te onderhouden en schoon te maken; laadt in minder dan 4 uur op om uw de lucht in uw koelkast 18-24 dagen lang te reinigen met één lading. Door de geringe afmeting vindt PureAir FRIDGE overal in uw koelkast makkelijk een plekje dankzij het compacte ontwerp.

Geniet voortaan van een fris ruikende koelkast met verser voedsel!

Kenmerken:

De PureAir FRIDGE werkt slechts 5 minuten per uur (waardoor het energie-verbruik optimaal is), steriliseert daarmee de lucht in uw koelkast, verwijdert nare geurtjes.

Specificaties:

Afmetingen: H 87.4mm x B 73mm x D 73mm

Gewicht: 250g

Accessoires: USB Micro Kabel bijgeleverd

Garantie: 1 jaar zonder schade

Effectief Werkzaam Gebied: 5,4 m2

Output geactiveerd zuurstof: 3mg/uur

Garantie: 1 jaar zonder schade

Naar de shop €89 incl. BTW

PUREAIR APPARTEMENT 1500

Ideaal voor een kleinere behuizing of kantoor tot 140 vierkante meter *, de PureAir 1500 verandert uw ruimtes in een continu frisse en schone omgeving, waarbij schadelijke stoffen in de lucht worden verwijderd.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologie zoals fotokatalytische oxidatie, actieve stralingskatalyse (ARC®), geactiveerde zuurstof (ozon) en ionisatie, vermindert pureAir 1500 de geuren veroorzaakt door bacteriën, schimmels en meeldauw aanzienlijk, evenals andere geuren, inclusief die van huisdieren, koken en roken.

Een klein, gestroomlijnd ontwerp maakt het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en een handige afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige aanpassing van het zuiveringsniveau.

Door fluctuerende invoerbelastingen kan de prijs variëren, maar binnen een max. van 455 euro of minder. Verzendkosten ongeveer 10 euro.

* Gebaseerd op een gemiddelde plafondhoogte van 1,7 meter en een open plattegrond en / of aangrenzende kamers voor een woning of kantoor op één niveau.

Bel 06-24398860 voor de recente prijs

PUREAIR WHOLE HOME 3000

Ideaal voor huizen of kantoren tot 280 vierkante meter *, de PureAir 3000 transformeert uw ruimte in een continu frisse en schone omgeving en verwijdert schadelijke stoffen in de lucht.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologie zoals fotokatalytische oxidatie, actieve stralingskatalyse (ARC®), geactiveerde zuurstof (ozon) en ionisatie, vermindert pureAir 3000 de geuren veroorzaakt door bacteriën, schimmels en meeldauw aanzienlijk, evenals andere geuren, waaronder die van huisdieren, koken en roken.

Een klein, gestroomlijnd ontwerp maakt het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en een handige afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige aanpassing van het zuiveringsniveau.

Door fluctuerende invoerbelastingen kan de prijs variëren, maar binnen een max. van 795 euro of minder. Verzendkosten ongeveer 10 euro.

* Gebaseerd op een gemiddelde plafondhoogte van 1,70 meter en een open plattegrond en / of aangrenzende kamers voor een heel huis of kantoor op meedere niveaus.

Bel 06-24398860 voor de recente prijs

Pauzeer de diapresentatie door de cursor op de foto te plaatsen.


Pauzeer de video door op []; te klikken; speel de video terug via het schuifje.

Stuur ons een bericht of stel een vraag...0%
Sommige velden zijn niet goed ingevuld; graag invullen en opnieuw verzenden svp.

Op deze site onthouden wij ons van elk medisch advies en raden u aan bij gezondheidsklachten een arts of specialist in te schakelen.

Essence4Life.net is een onafhankelijke distributeur van E4L producten in het VK.