WATERZUIVERING

Wilt u genieten van heerlijk fris, zacht en natuurlijk water zonder vervuiling van metalen, medicijnen, chloor en andere stoffen?

Geniet van heerlijk, fris water waar u ook bent... In uw praktijk, gezondheidsstudio of gewoon bij u thuis!

Ons lichaam bevat ongeveer 70% water en gebruikt dat om organen, weefsels en cellen te hydrateren. Omdat water zo belangrijk is voor ons lichaam, is het belangrijk om alleen puur water te drinken zonder metalen, chloor of andere verontreinigingen.

Onze Aquafilters zijn all-rounders en fliteren niet alleen, maar mineraliseren, vitaliseren en kunnen zelfs alkalisch water aanmaken voor het schoonmaken van alle oppervlakten!

Aqua Waterfilters hebben geen electriciteit nodig, maar werken op waterkracht.

SAQUA WATERFILTER

Dit is het summum onder de waterfilters, maar tegen een betaalbare prijs.

Heeft geen stroom nodig, maar werkt op waterkracht. Het prachtige slanke design gebruikt weinig ruimte in een keuken of op kantoor en past uitstekend in elk interieur.

Met één draai aan de knop schenkt je een glas of fles water in en merk hoe soepel het water wegdrinkt.

Uw kopje thee of koffie heeft nog nooit zo lekker gesmaakt en je merkt direct het verschil!

Nu heeft het lichaam niets meer af te breken en neemt het vocht direct op. Het smaakt heerlijk, alsof het water uit een natuurlijke bron komt!

De 3 speciale filterbussen voegen meteen een aantal mineralen toe die door het waterleidingbedrijf zijn weggezuiverd. Ook de toegevoegde chloor en mogelijke loodresten uit oude leidingen worden verwijderd.

Kenmerken:

Filtert protozoën, bacteriën en chemicaliën uit het water en voegt een aantal mineralen weer toe.

Naar de shop voor €494 incl. BTW

AQUA 5L MET GLAZEN TANK

Bijna alle merken filteren alleen maar het water, maar voegen niets toe. Bij Aqua hebben ze gekeken naar de natuur en de wijze waarop het water zich daar gedraagt en het daar vitaliseert of ‘levend’ maakt.

De Aqua filtert dus niet alleen, maar vitaliseert het en voegt sommige mineralen opnieuw toe. Er is een optie beschikbaar om ook alkalisch water aan te maken voor schoon-maakwerkzaamheden.

Kenmerken:

Dit waterfilter is een 'stand-alone' unit met een glazen tank waarbinnen zich een 6-staps filter bevindt, waardoor het te zuiveren water langzaam in het reservoir druppelt. Binnenin de kraan zit een Gauss' magneet die het water vitaliseert.

Naar de shop voor €294 incl. BTW

AQUA 12L MET GLAZEN TANK

Dit is de grote broer van de Aqua 5L met precies dezelfde technologie. Het verschil zit in het dagelijks watergebruik en is aan te raden voor groepen van van 4 tot meer personen.

De Aqua filtert dus niet alleen, maar vitaliseert het en voegt sommige mineralen opnieuw toe. Er is een optie beschikbaar om ook alkalisch water aan te maken voor schoon-maakwerkzaamheden.

Kenmerken:

Dit waterfilter iseen 'stand-alone’ unit met een glazen tank waarbinnen zich een 6-staps filter bevindt, waardoor het te zuiveren water langzaam in het reservoir druppelt. Binnenin de kraan zit een Gauss' magneet die het water vitaliseert.

Naar de shop voor €349 incl. BTW

Pauzeer de video door op []; te klikken; speel de video terug via het schuifje.


Stop de diapresentatie door de cursor op de foto te plaatsen.

Stuur ons een bericht of stel een vraag...0%
Sommige velden zijn niet goed ingevuld; graag invullen en opnieuw verzenden svp.

Op deze site onthouden wij ons van elk medisch advies en raden u aan bij gezondheidsklachten een arts of specialist in te schakelen.

Essence4Life.net is een onafhankelijke distributeur van E4L producten in het VK.