TEVREDEN KLANTEN ZEGGEN DIT...

Onze nieuwe SAqua is geweldig!

woensdag 7 oktober 2020
Onze nieuwe SAqua is geweldig!

Hi Janette! Ik kan je niet vertellen hoe blij wij zijn met de nieuwe SAqua. Op je website vertel je dat je het verschil met kraanwater zelfs kunt proeven en daar is geen woord van gelogen. De thee smaakt veel lekkerder en we gebruiken het zelfs om de plantjes water te geven. Die zien er nu ook gezond uit. Met vriendelijke groet, Hennie en Josje

The PSiO is a life saver for me!

dinsdag 16 juni 2020
The PSiO is a life saver for me!

Hello Janette. The PSiO is a lifesaver! I used to lie awake with worries about my two teen kids in their puberty years. Now I get my mind off it and I gradually fall asleep. I wake up refreshed in the morning. The only problem was that at one time I fell asleep  with the glasses still on, but fortunately they are sturdy enough as is!
Greetz, Lynda

Vieze hondenlucht in de auto verdwenen...

maandag 13 januari 2020
Vieze hondenlucht in de auto verdwenen...

Die vieze hondenlucht in de auto irriteerde mij enorm. Ik heb alles geprobeerd; van geurverwijderaars (maar daar krijg je hoofdpijn van) tot een doos bakpoeder aan toe, want dat zou helpen.... En nu met de PureAir 50 op het dashboard? Totaal geen last meer. Zo blij dat we een oplossing hebben gevonden! Vraagje, is die PureAir SOLO rond je nek net zo goed en vrijwaart het je van Corona?
EstherV@gmail.com
Hallo Esther! Fijn dat je er zoveel plezier aan hebt! Goeie vraag... In de PureAir is een ionisator ingebouwd die alle rondzwevende stofjes in de lucht een electrische lading meegeeft waardoor ze elkaar aantrekken, zwaarder worden en door de zwaartekracht naar beneden vallen. Die ge-ioniseerde zone bij de PuerAir SOLO is rond de 1,5 meter rondom het apparaatje aan je nek. Mijn persoonlijk mening is dat het beslist kan helpen, maar een klip-en-klare garantie tegen Corona besmetting is het natuurlijk niet. Ik hoop dat dit je helpt. Met vriendelijke groet, Janette.

Geurtjesvrije koelkast

zaterdag 29 juni 2019
Geurtjesvrije koelkast

De PureAir FRIDGE is een geweldige aanwinst! Ik kan het iedereen aanraden!
Arijan

Stuur ons een bericht of stel een vraag...0%
Sommige velden zijn niet goed ingevuld; graag invullen en opnieuw verzenden svp.

Op deze site onthouden wij ons van elk medisch advies en raden u aan bij gezondheidsklachten een arts of specialist in te schakelen.

Essence4Life is een onafhankelijke distributeur van E4L producten in het VK.