WATERZUIVERING

Wilt u genieten van heerlijk fris, zacht en natuurlijk water zonder vervuiling van metalen, medicijnen, chloor en andere stoffen?

Geniet van heerlijk, fris water waar u ook bent... In uw praktijk, gezondheidsstudio of gewoon bij u thuis!

Ons lichaam bevat ongeveer 70% water en gebruikt dat om organen, weefsels en cellen te hydrateren. Omdat water zo belangrijk is voor ons lichaam, is het belangrijk om alleen puur water te drinken zonder metalen, chloor of andere verontreinigingen.

Onze Aquafilters zijn all-rounders en fliteren niet alleen, maar mineraliseren, vitaliseren en kunnen zelfs alkalisch water aanmaken voor het schoonmaken van alle oppervlakten!

Aqua Waterfilters hebben geen electriciteit nodig, maar werken op waterkracht.

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL. BTWSAQUA WATERFILTER

Dit is het ultieme waterfilter maar met een betaalbare prijs.

Het heeft geen elektrische verbinding nodig, maar gebruikt de zwaartekracht om te filteren. Het prachtig moderne en slanke ontwerp neemt weinig ruimte in beslag op uw aanrechtblad in keuken of kantoor en past in elk interieur.

Met één draai aan de knop schenk je jezelf een glas of flesje water in en hoe glad het water wegdrinkt en hoe lekker de smaak gewoon heerlijk is! Je zult nooit je thee of koffie drinken zonder! De alkalische versie (anti-oxydanten) is de hogere prijs.

Wagentje €359 / €379

NEOS 10L MET GLAZEN TANK

De Aqualine Neos is een 5-in-1 watersysteem dat water filtert (haalt zelfs GenX en PFAS uit het water), mineraliseert, vitaliseert en eventueel basisch (alkalisch) maakt. Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai. 

Wagentje €289/299

AQUA 5L MET GLAZEN TANK

Bijna alle merken filteren alleen maar het water, maar voegen niets toe. Bij Aqua hebben ze gekeken naar de natuur en de wijze waarop het water zich daar gedraagt en het daar vitaliseert of ‘levend’ maakt.

De Aqua filtert dus niet alleen, maar vitaliseert het en voegt sommige mineralen opnieuw toe. Er is een optie beschikbaar om ook alkalisch water aan te maken voor schoon-maakwerkzaamheden.

Wagentje €249/259

Stop de diapresentatie door de cursor op de foto te plaatsen.

Op deze site onthouden wij ons van elk medisch advies en raden u aan bij gezondheidsklachten een arts of specialist in te schakelen.

Essence4Life.net is een onafhankelijke distributeur van E4L producten in het VK.


Op deze site onthouden wij ons van elk medisch advies en raden u aan bij gezondheidsklachten een arts of specialist in te schakelen.

Essence4Life.net is een onafhankelijke distributeur van E4L producten.