Wij houden van puur natuur...
WELL-KOM EN

PRETTIG

OM U TE

ONTMOETEN!


EN WIE ZIJN WIJ?...

IK BEN JANETTE...

… van geboorte Ierse, sinds 1992 wonend in Nederland met mijn gezin, ben ik afgestudeerd als Integrative Nutritional Coach bij INN in New York en begon mij al snel te realiseren dat naast een gezonde voeding ook de kwaliteit van lucht, water- en geest een zeer belangrijke rol speelt in de gezondheid van de mens. Na het het behalen van een certificaat als gewichtsconsulent in Nederland, besluit ik dan op zoek te gaan naar producten die voldoen aan mijn hoge kwaliteit-en functionaliteitseisen om die vervolgens bij mijn klanten aan te bevelen. Dit is zo succesvol, dat ik besluit deze producten coöperatief in te kopen om ze zodoende betaalbaar te verkopen tegen een bescheiden marge.

De visie an E4L is simpel; het delen van onze uitgebreide kennis en ervaring met anderen zodat ook zij er nut en plezier van kunnen ervaren. Ik geloof onvoorwaardelijk in ‘caring and sharing’...


ONZE PRODUCTEN

LUCHTZUIVERING

Heeft u last van astma, kortademigheid of alllergiën bij en uw kinderen? Wilt u een extra bescherming tegen het Covid virus? Onze luchtzuiveraars halen bijna 100% van bacteriën uit de lucht, incl. virussen, schimmels, fijnstof en vluchtige organische stoffen.

Dan zijn de PureAir luchtzuiveraars voor u!

Meer weten?

SUPPLEMENTEN

Onze snelloper is bijv. Beyuna D3 een biologische vorm van vitamine D3 (cholecalciferol) dat een gezonde botstructuur, cardiovasculaire functie en immuunrespons kan ondersteunen. gemaakt van korstmos en alfalfakruid. Korstmos is een natuurlijke bron van vitamine D3. 

Meer supplementen...

WATERZUIVERING

Wil je gewoon gezond, fris natuurlijk water in huis en genieten van de echte smaak van een kopje thee of koffie zonder nasmaak? Dan moet u onze Aqualine waterzuiveraars uitproberen! Wij hebben ze in alle verschillende maten op of onder uw aanrecht; met of zonder glazen reservoir. De undercounter versie van de SAqua kan zelfs worden uitgerust met een speciale driewegkraan!

Meer weten?

RUST EN RELAXATIE

Je weet als geen ander hoe stressvol het leven kan zijn; zeker in tijden als deze waarin alles in de wereld op zijn kop lijkt te staan Het resulteert vaak in gebroken slaapcycli, constante zorgen en zelfs, als je niet oppast, fysieke kwalen. Dus stop met dat gerommel in je hoofd en probeer eens onze prachtige PSiO-bril met licht- en geluidsrelaxatie en stimulatie. Al snel vind je weer rust in je hoofd, geniet je weer van een verfrissende slaap of verkrijg je zelfs meer energie in de ochtend!

Wil je meer weten?

ONZE GESCHIEDENIS

AUGUSTUS 1996

Een Bescheiden Begin

Janette schrijft zich in bij de KvK en begint op bescheiden schaal een eenmansbedrijfje met de verkoop van luchtzuivering en waterfilters. Voor water kiest ze het merk Aqualine en voor luchtzuivering de Fresh Airs van GreenTech. Aqualine fllters gebruiken een natuurlijke methode zoals de natuur dat doet bij een waterval en worden er mineralen aan het water toegevoegd. Het is dus ‘echt’ en ‘levend’ vers water. Ook filtert het ongeveer 99% van alle opgeloste medicinale stoffen of plastic weekmakers etc. uit het kraanwater. Greentech apparaten zuiveren de lucht van virussen, bacteria, schimmels dmv. ionisatie incl. een keuze om er ontsmettende ozon aan toe te voegen. Dat laatste is een natuurlijke methode en de reden waarom de lucht zo fris ruikt na een onweerstorm. GreenTech is filterloos en kan dus niet ‘vollopen’ met schadelijke stoffen.

MAART 2011

Affiliatie met Essence4Life in het VK

Janette maakt kennis met het bedrijf E4L in het VK dat een uitgebreide lijn van natuurlijke supplementen verkoopt, speciaal gemaakt door Swiss PharmaCan met de gepatenteerde MyCell Technology®. Dit micellisatieproces biedt een hoge absorptiesnelheid in het lichaam en maximaliseert de supplementaire functie. Men heeft dus minder supplementen nodig voor eenzelfde effect met chemisch geproduceerde alternatieven. Swiss PharmaCan ontvangt daarvoor in 2018 de hoogste onderscheiding in de farmaceutische industrie: de World Formulation Award. Janette krijgt een zetel in het bestuur van E4L, gaat alle on-line trainingen verzorgen en breidt tevens de productlijn van haar eigen bedrijf uit met deze supplementen. Ze verandert haar bedrijfsnaam in Essence4Life.net en wordt een zelfstandige ‘affiliate.'JULI 2015

Verdere uitbreiding

Dan volgt er een logische stap; Janette breidt haar activiteiten uit naar de Republiek Ierland; het land van haar geboorte. De website is vanaf dat moment dan ook twee-talig, zodat mogelijke klanten de producten in hun eigen taal kunnen bekijken en bestellen. Engeland blijft het domein van E4L VK, en als ‘affiliate’ verkrijgt ze de alleenrechten voor Nederland en België. De Coronacrisis zorgt voor een toename van productverkopen over het internet. Haar werkzaamheden als coach en consulent beëindigt ze omwille van veronderstelde partijdigheid in haar coachingsadviezen. Uiteraard gebruikt ze nu haar kennis om de producten beter te kunnen profileren. Eduard gaat voortaan als PA voor Janette alle ‘achter de schermen’ activiteiten afhandelen.

DECEMBER 2020

Op naar België en Frankrijk!

Er vindt een verdere uitbreiding plaats: Guy wordt de ambassadeurs en wederverkoper van Essence4Life producten in Nederlands-en Franstalig België. De website krijgt nu ook een Franstalige versie. Door de volumetoename worden sommige prijzen verlaagd en worden er nieuwe supplementen toegevoegd. Ook vindt de relaxatiebril van de PSiO bril een plekje in het assortiment, omdat veel klanten last hebben van stress en vermoeidheid vanwege de Corona-nasleep.

ZOU JIJ?...

… ook wederverkoper van Janette’s productenlijn willen worden? Wij zorgen voor een supermoderne website onder jouw eigen bedrijfsnaam met E-Commerce functionaliteit tegen een geringe eenmalige vergoeding plus je ontvangt van ons een 15-30% commissie voor alle E4L producten die je verkoopt. Je kunt ook besluiten om gedeelten van de productlijn te verkopen, bijv. alleen maar de waterfilters. Heb je interesse bel dan eerst met Eduard voor een informatief gesprek op +31 624398660 of stuur ons een email.

Uiteraard kun je niet zomaar wederverkoper worden, maar we zullen je wel precies uitleggen wat het allemaal inhoudt.


ONS TEAM

Janette BBa

Oprichter

Eduard MEd

Educatieve en ICT ondersteuning.


Guy

Vlaams BelgiëVoor alle vragen; bel 06-24398660 of stuur een email naar info@essence4lfe.net (scroll naar beneden svp)


REFERENTIES

Ik ben ernstig ziek geweest en moet nog steeds veel medicijnen innemen. Dankzij de PSiO slaap ik als vroeger, wordt niet meer wakker van nachtmerries en dut overdag niet steeds meer weg!

Esther

We hebben eerst de PureAir 50 gekocht voor onze keuken en zijn daar zó happy mee dat we nu de Solo eens gaan proberen.Willy Veenendaal 

Jullie hebben gelijk; het water smaakt veel en veel beter. Het scheelt me in het kopen van dure koffie melanges. Genieten en nog eens gezond erbij!

Linda S.

Je hebt me gevraagd om iets te zeggen over de PSiO. Ik ben een gewichtsconsulente en gebruik de PSiO met mijn patienten om uit te vinden wat de bron is van hun probleem. Het creëert rust waardoor ze vrijer over mogelijke trauma’s kunnen praten.

Maud Engelsberg

Stuur ons een boodschap of stel een vraag0%
Graag alle velden invullen svp...

Voor vragen over facturen en levering bel onze administratie van ma-vr 11:00-15:00 op +31 624398660


Op deze site onthouden wij ons van elk medisch advies en raden u aan bij gezondheidsklachten een arts of specialist in te schakelen.

Essence4Life.net is een onafhankelijke distributeur van E4L producten.