ONZE GREENTECH LUCHTREINIGERS ZIJN GESCHIKT VOOR HUIS, KANTOOR EN/OF FABRIEK


Lucht

reinigers


Alle prijzen zijn incl. BTW, verzendkosten zijn niet inbegrepen

DE TECHNIEK ACHTER GREENTECH AIR PURIFICATION

  • - Greentech-filters zijn voorzien van een unieke, gepatenteerde coating genaamd ODOGard®. Exclusief voor Greentechair luchtreinigers en filters, creëert het een covalente binding met geurmoleculen, waardoor de moleculaire structuur verandert en de geuren volledig worden geëlimineerd
  •     - De unieke ACTIVE HEPA+ technologie van Greentech maakt gebruik van UV-licht om vocht in de lucht om te zetten in moleculen die bacteriën in uw huis of kantoor vernietigen
  •     - Net als de zon gebruikt fotokatalytische oxidatie (PCO) ultraviolette energie om een ​​katalysator te activeren die waterdamp omzet in peroxide en hydroxylen. Simpel gezegd: het verandert vocht in een reinigende damp, waardoor microben worden vernietigd en verontreinigingen onschadelijk worden gemaakt.
  •     - Bipolaire ionisatie (BPI) bindt de elektrische + en - ladingen samen, waardoor stofdeeltjes zwaarder worden en uit de lucht op de grond vallen
  • Licht geactiveerde zuurstof hecht zich aan verontreinigingen en vernietigt deze op moleculair niveau. Dit proces elimineert de verontreiniging en zet de geactiveerde zuurstof weer om in zuurstof. Sommige Greentech producten bevatten geactiveerde zuurstof of hebben dit als optie.

GREENTECH SOLO

129

De Solo draag je om je nek en het beschermt je tegen bacterien in de lucht bij het inademen (binnen eencirkel van 1,5 meter). Ideaal voor in de trein, vliegtuig of auto. Of draag het bij het winkelen samen met een mondkapje als je dit nog steeds gebruikt

Aantal:


GREENTECH PLUG IN

99

Ideaal voor studenten op kamers of voor het fris houden van de slaapkamer, kast of toilet bijv. Ook voor op reis in een vreemde hotelkamer of camper (ook in 12 volt uitvoering). Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, waaronder onze gepatenteerde vorm van fotokatalytische oxidatie en ionisatie, vermindert de plug-in alle nare geurtjes veroorzaakt door bacteriën, schimmels en meeldauw, en elimineert het ook andere geuren.

Opties (prijs excl. BTW):


Aantal:


GREENTECH FRIDGE

99

Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, waaronder onze gepatenteerde vorm van fotokatalytische oxidatie en ionisatie, vermindert pureAir Fridge aanzienlijk nare geurtjes veroorzaakt door bacteriën, schimmels en meeldauw, en elimineert het ook andere geuren.

*Elimineert tevens ethyleengas van rijpend fruit; ideaal om schimmel of bederf van groenten en fruit in uw koelkast te voorkomen.

Aantal:


GREENTECH CAR PLUS

299

Uw auto ruikt iedere dag fris en fruitig met deze luchtzuiveringsunit. Ideal voor in de file met uitlaatgassen of bij de aankoop van een tweedehands auto met een voormalige eigenaar die rookte. De unit en komt met de Plus van Odogard®, waarbij geurmoleculen zich hehjten aan het ingebouwde HEPA filter waardoor de geuren inert worden en iet meer ruiken

Aantal:


GREENTECH ROOM

299

Voor ruimtes tot 50 m²; gebaseerd op een gemiddelde plafondhoogte van 2,5 meter en open plattegrond en/of aangrenzende kamers voor gelijkvloerse woningen.

Met behulp van geavanceerde technologieën, waaronder fotokatalytische oxidatie, actieve stralingskatalyse (ARC®), geactiveerde zuurstof (ozon) en ionisatie, vermindert de pureAir 500 aanzienlijk alle geuren veroorzaakt door bacteriën, schimmels en meeldauw, en elimineert het ook andere geuren, waaronder die van huisdieren, koken en roken.

Het onopvallende ontwerp past in elke ruimte, doet zijn werk stilletjes en op de achtergrond en beschikt over een instelwiel met meerdere instelniveaus.

Aantal:


GREENTECH 3000 MERV

999


Het MERV filter haalt zelfs de allerfijnste vervuiling uit de lucht en is dus zeer geschikt voor mensen met allergieen.Voor ruimtes tot 280 m²; gebaseerd op een gemiddelde plafondhoogte van 2,5 meter en open plattegrond en/of aangrenzende kamers voor gelijkvloerse woningen.

Met behulp van fotokatalytische oxidatie, actieve stralingskatalyse (ARC®), geactiveerde zuurstof (ozon) en ionisatie, vermindert pureAir 3000 aanzienlijk de geur veroorzaakt door bacteriën, schimmels en meeldauw, en elimineert het ook andere geuren, waaronder die tegen huisdieren, koken en roken. Het onopvallende ontwerp past in elke ruimte, doet rustig zijn werk op de achtergrond en beschikt over een afstandsbediening.

Aantal:


GREENTECH HEPA + ODOGARD

999

Een geheel nieuwe manier om geurtjes te elimineren in kantoorruimtes en groter woningen van meer dan 300 m². De Greentech Active HEPA+ ODOgard is een meertrapsluchtreiniger die HEPA-filtratie, bipolaire ionisatie en fotokatalytische oxidatie (PCO) componenten gebruikt om de lucht te reinigen. Het HEPA-filter vangt en vernietigt allergenen en gebruikt een Odogard-coating om geurtjes te helpen elimineren. De bipolaire ionisatieborstels creëren negatieve en positieve ladingen om andere verontreinigingen te verwijderen. Ten slotte maakt de PCO-technologie gebruik van UV-licht en vocht om ziekteverwekkers in de lucht te vernietigen. Een ventilator met vijf snelheden zuigt ongefilterde lucht aan, het zuiveringssysteem reinigt deze en vervolgens laat het retourrooster de gezuiverde lucht terug de kamer in. De luchtkwaliteit wordt op het scherm weergegeven en het toestel kan op afstand worden bediend met een speciale app (verkrijgbaar in de Apple App Store).

Laboratoriumtests (opvraagnbaar) bewijzen dat 99,98% van het Sars-Cov2-virus (Corona) in de lucht wordt geïnactiveerd bij 10 luchtuitwisselingen in een gecontroleerde omgeving. Compleet met afstandsbediening en display met luchtkwaliteitsmeting

Aantal:


CONTACT0%
U heeft nog niet alles ingevuld...