TWEE-DAAGSE WELLNESS WORKSHOP SELF HEALING

225

• Een 2 daagse workshop met het gebruiken van de frequenties van de Heilige Geometrieën om mensen te helen door het verbinden van chakras met kristalfrequenties

• Het leren masseren in een energetisch veld waarbij kristallen worden toegepast

• Het verwijderen van negatieve patronen uit je huis en omgeving

• Introductie, demonstreren en leren van diverse technieken en frequenties

Lunches en drankjes zijn inbegrepen.

De instructeur is Gordon John Hughes, deze is Engels-sprekend; Nederlandse vertalers zijn beschikbaar tijdens de workshop.

Klik hier voor het dagprogramma

Opties (prijs excl. BTW):


Aantal:


BIO FEEDBACK ANALYSE MET PERSOONLIJK RAPPORT

45

Door middel van onze Bio-Resonantie Test (totale duur 45 minuten incl. gesprek) wijzen we u de weg naar een gezondere levensstijl en het verbeteren van je voeding en eetgewoontes.

In Nederland heeft gemiddeld 57% van de bevolking ten minste één chronische ziekte of aandoening die zich na de kindertijd heeft ontwikkeld.

Meer dan 94% van deze chronische gezondheidsklachten hebben een significante impact op het dagelijks leven.

Bel Janette svp op 06-18900900 voor het maken van een afspraak

Klik hier voor werkwijze en inhoudelijke details

E4L ON-LINE CURSUS GEDRAGSSTIJLEN

39 vanaf

Jij bent nieuwsgierig naar wie jij bent en je zou anderen beter willen leren begrijpen. Waarom gedragen ze zich zo tegenover je en wat zijn hun motieven? Hoe kun je dat beter structuren op je werk en in je persoonlijke relaties? Wij helpen je jezelf te doorgronden, jouw valkuilen te leren zien en jezelf te verbeteren...

Klik hier en ga naar de speciale websiteOpties (prijs excl. BTW):


Aantal:


E4L LASER THERAPIE POLSHORLOGE

120

De lage laserintensiteit van dit horloge, met een optimale golflengte van 650 nm, is geschikt voor een veilige, pijnloze en efficiënte aanpak van hoge bloeddruk en diverse problemen met de bloedsomloop. Gebruiik het twee weken lang dagelijks van 30 tot 60 minuten en merk het verschil! Het normaliseert de bloedsuikerspiegel, lipiden, zuurstof en meer. Voor hypertensiepatiënten is de golflengte van 650 nm nauwkeurig gekalibreerd om voor hen de gewenste resultaten te leveren.

Aantal:


E4L WATERSTOFFLES

180

Verhoog je lichaamshydratatie met deze geavanceerde thermosfles, speciaal ontworpen voor mensen die welzijn en gemak voorop stellen. Ervaar een nieuw begin van verfrissing, verjonging en veerkracht! Wordt geleverd met oplader. Door de hoge invoer-en transportkosten vanuit het buitenland kunnen we dit product helaas niet goedkoper aanbieden, waarvoor onze excusesAantal:


ED4L KOPEREN PYRAMIDE TYPE B

120

(23 x 23 x 30 cm)

Deze handgemaakte, eenvoudigere uitvoering van de koperen pyramide kan worden gebruikt voor oefeningen zoals energiebalans, genezing, reiki, meditatie en voor het verbeteren van spirituele oefeningen in het algemeen.

Aantal:


E4L KOPEREN MEDITATIE PYRAMIDE TYPE A

180

(23 x 23 x 30 cm)

Deze handgemaakt koperen pyramide werkt bijzonder goed op het hartchakra, omdat het openen en bekrachtigen van je hartcentrum met de resonantie van de Davidster helpt om patronen op te ruimen die niet in lijn zijn met je spirituele en materiële doelen.

Kan worden gebruikt voor oefeningen zoals energiebalans, genezing, reiki, meditatie en voor het verbeteren van spirituele oefeningen in het algemeen. Ze bevorderen een versnelde en harmonieuze genezing van gebroken botten, ontwrichtingen en lichamelijk letsel.Aantal:


E4L TENSOR MERKABA

220

Dit handgemaakte kunstwerkje is niet alleen een aanwinst in huis maar is een uitsstekend hulpmiddel voor het bestrijden van 5G EMF (elektromagnetische veldstraling).

Aantal:


E4L SPACE HARMONISER

90

Deze handgemaakte harmonisator is speciaal gemaakt voor het bestrijden van 5 G EMF (elektromagnetische veldstraling).


Aantal:


Hydro NAD Cream (130 ml)

110

Deze hydraterende creme bevat het actieve NAD+ molecuul en is een natuurlijk voorkomend molecuul in elke cel van ons lichaam.  NAD niveaus nemen vanaf 46 jaar af en kunnen  daardoor verouderingsstoornissen - en kenmerken veroorzaken. Het kan tevens helpen bij het tegengaan van pijn bij spierontsteking. 130 ml creme is goed voor ongeveer 50 (gezichts)behandelingen afhankelijk vn de grootte van het te behandelen oppervlak. Het is aan te raden alleen die plekken te behandelen die veroudering vertonen en gewone hydaterende creme te gebruiken voor de overige gezichtsdelen.

Aantal:


CONTACT0%
U heeft nog niet alles ingevuld...